Thursday, October 6, 2011

botak juvana itu kekasih aku

kat ruangan komen, ada orang tanya aku,

"nape ngn ko?ko bermasalah ke?ko nak jd mcm botak citer juvana tu?haha"

to afzalsukasuki, aku tahu ko mesti pelik bila aku tak jawab soalan ko kat ruangan komen,. excelli, mase bace komen ko, sebenarnya aku tersentap and tak tahu nak jawab apa,. tapi demi mengelakkan kepelikan sebab tak jawab komen ko, so aku just shout out kat shoutmix ko yang botak tu hati baik,. aku tertanya2 nape ko tanya macam tu? entry aku pasal kawan and bukannya aku cerita pasal aku pecah rumah, pukul orang, or ape2 yang boleh memudaratkan orang lain,.

emm,aku malas nak fikir banyak2,so aku just conclude, maybe pertanyaan tu just spontan keluar daripada ko or mungkin disebabkan gaya aku menulis entry,. dan demi menjawab persoalan ko, aku akui aku memang budak yang bermasalah,,. jadi macam botak? bukan setakat jadi macam botak, malah identiti yang lebih dasyat dari tu pun aku pernah terfikir nak jadi,. aku pernah terbayang nak jadi PEMBUNUH CILIK YANG TEGAR cam chucky tu tapi cerita FAIRY TALES yang indah seringkali mematikan watak jahat dalam diri aku,.

tapi sekarang setiap kali dihambat kegelapan and kisah silam, tiada apa yang mampu tenangkan aku,. no such fairy tales story in my laptop, so aku terpasa lepaskan kejahatan didalam diri nie didalam blog, so aku harap ko faham kenapa entry aku macam nie ;)

22 comments:

  1. wah..kalau diteruskan jalan cerita ni...cantik..boleh buat novel cinta nanti...

    ReplyDelete
  2. haha takde la bila aku baca entry ko haritu..aku rasa macam baca novel :) berkisar tentang watak pemuda bermasalah..mmg tahap psycho pada org sekeliling.Then dlm situasi org lain menjauhi.. muncul plak gadis yg datang entah dari mana mengisi kekecewaan dat guy yg sebenarnya kosong hatinya. Masa tu aku ingat botak dalam cerita baru tv3.Tu aku suitkan ngn entry ko.Huhu sbb aku suka berimaginasi

    *komen aku tu takde makna apa2 pun :) apa yg terlintas difikiran aku je :)

    ReplyDelete
  3. tnZackj: huhu,tak de bakat nak karang novel,.


    afzalsukasuki:wah,bagus la,no wonder la entry ko banyak cam novel,.bdw,entry tu mmg apa yg aku rase n mmg ape yg aku lalui,ayat yg dikeluarkan semua spontan and entry aku hanya mampu terhasil ketika amarah melanda dan bile aku kesalkan sesuatu,.

    ReplyDelete
  4. hehe entah.aku selalunya dapat ilham dari bw dan baca entry kengkawan la :) kalau la jadi aku buat novel bersiri dan aku perlukan watak keras hati..ko sesuai :) bdw jgn amik pusing ye komen aku tu, aku cuma berimaginasi sebab memang nampak kuat watak ko dlm entry tu.huhu

    ReplyDelete
  5. haha,tapi cayala babe,the way ko taip jalan cerita entry ko mmg best,mesti bm ko gempak nie,hehe,.

    no probs,aku tak kisah pun;)

    ReplyDelete
  6. uwh,,takpe lucy,,ni natsu ada,,hahaha,,kalau layan anime fairy tales,,faham la,,,heheh

    ReplyDelete
  7. hmmmmmmmm..
    yeke bermasalah?
    mcm x caye je..

    ReplyDelete
  8. Hihi ..ingatkan apa la tadi pasal komen afzal tadi :).

    Terkezuttttttttttttt cik tipah tau bella .. tajuk entri yang gempak ..chak!


    Bella tak pe kalau bella suke meluah ..biar beban di hati tu ringan cikit.. tak pe ar sayang :)

    ReplyDelete
  9. yen:alamak yen,rasenya pernah tgk, tapi lupa dah tajuknya,.

    aduka:betul aduka,percayalah,huhu

    umi:hehe,ingatkan nak wat skandal ngan botak tp, dah melencong lak umi,hehe

    ReplyDelete
  10. kenapa aku rasa macam susah sangat nak faham ye?

    ReplyDelete
  11. mybe dia tak faham entry bella.
    huhu
    takpe, luah boleh je.
    asalkan hati jd tenang

    ReplyDelete
  12. kalo lea pun sentap bace komen cmtu

    huhuhu

    tp kan botak juvana tu kekasih lea! jangan rampas!

    ReplyDelete
  13. yes! blog tempat meluahkan perasaan bernyawa yg hebat!

    ReplyDelete
  14. babe, biasalah dgn sape lagi kita nak luahkan kalo kat blog kan. semua yg hidup pasti ada masalah yg membelenggu. i think its okay utk lepaskn geram u pada blog and in the same tyme, kawan kawan blogger u bole beri pendapat. chill babe! ;)

    ReplyDelete
  15. TK: huhu,entah,.entry tak penting pun,abaikan;)

    fara:haha,die faham,cume mase tu die terbyg entry bella ngan cerita botak,dats y die tanya mcm tu;)

    lea:terkejut je sebab tetiba keluar soklan mcmtu,bdw, tak de pape pun,.sharing is caring,kite share nak?hehe

    ieda:wah, ayat yang best!!blog tempat meluahkan perasaan yg bernyawa, thanks babe, boleh buat tajuk entry nie,hehe

    asfira:hehe,yup betul cakap u,lagipun cerita kat org yg tak kenal lagi best kan? no worry,i ok je;)

    ReplyDelete
  16. afzal takot..yesss!..haha...ct pOn trasa gk ngan kamu afzal,but nk wat cmne, sy manusia yg bru nk knl dunia blOg..kamu da Otai, tp sy respect kamu punya blOg...kihkihkih

    bella jangan marah2 ye..afzal gurau ajew tu (pOsitif2 :D)

    ReplyDelete
  17. CTK: hehe,tak de la,.tak terasa pun,.just pelik je,. ouh,dgn ct pun die ada buli yea? gtau bella, ti bella suruh botak kekasih bella attack die,hehe

    ReplyDelete
  18. botak ensem! hahaha bella.. chill2..marah2 makin comel..sentap2 lagi cun..xboleh3 jeles comot haihhh..hahaha :P salam kenal2... :)

    ReplyDelete
  19. haha,yah,botak memang hensem (: mana de bella marah arr, sentap je,.hehe

    ReplyDelete
  20. hahaha...tak per botak single lagi tau....

    ReplyDelete
  21. Makin menarik baca blog ni hehe :)

    ReplyDelete
  22. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete