Wednesday, September 14, 2011

blogger jangan melampau!!!

tahu tak aku hangin sekarang? tahu tak ape tu hangin? hangin tu maksudnya panas,.ok,panas,.faham tak panas?? ok,aku ulang lagi panas,.ok,aku tambah bara lagi,aku panas,..

ok,sebelum ade yang rase cam nak lempang aku atau tekan simbol pangkah kat dalam kotak merah kat atas tue,baik aku hentikan perkataan panas tu sekarang,ok aku takkan ulang dah perkataan panas tu kat sini,.aku takkan,ok stop,.

sebenarnya aku nak cerita taktik some of the bloggers yang linkkan iklan perkataan nufnang diorang ngan shoutmix diorang,.lau sekali je aku pergi lam sehari tak pe la jugak,nie tak cuba korang bayangkan aku dengan perasaan setulus ikhlas kedek2 pergi blog die untuk membalas kata2 cinta die,4,5 kali  tak sampai dalam mase setengah jam just semata2 nak balas jejak atau ayat2 cinta yang die tinggalkan kat shoutbox aku,.

tapi what the lucky bile setiap kali aku tekan button shoutmix die,setiap kali tu la aku kena tutup iklan yang keluar,.siyes aku marah,.

sebabnya,.

die tak kongsi pun hasil nufnang tu dengan aku,penat je aku tekan,.huh!!

20 comments:

  1. sabaq naaa..tarik nafas hembus..fuh2

    ReplyDelete
  2. saborr....adat berblogging ..ada baek..ada buruk....
    tp BE yg masuk tu ta halal taw..hehe...jgn give up berblogging taw!

    ReplyDelete
  3. blogging sbb nak duit je tu..pasang iklan ala kadar dah la..orang kate jangan mengganggu readers.

    ReplyDelete
  4. syue and dya: baik,sedang bersabar dan menahan amarah skrg,hehe

    ain dzaya: yg baik dan buruk itu mesti wujud,tak dapat disangkal,hehe,.insyaAllah ;)

    a-chik:betul tu achik,.hah sape yang buat camtu,bawak2 la berubah,m`ganggu konsentrasi je,tahu tak!!

    ReplyDelete
  5. hihi...macam2 la bebudak ni.....kreatip je kan...-p

    ReplyDelete
  6. Tak pernah tengok bella marah ..takut umi, tapi umi tau bella ni baik orangnya. Huuu nape la orang tu buat mcm tu cian gan bella .. harap marah bella reda lepas ni .. tak mau kerut2 muke a .. nanti tak cute miuettt lagi bella tau :) .. peace hek2 ..

    ReplyDelete
  7. dok ulang panas smpy bapa kali buat den ase panas skali la plak...:),,,tumpang panas bela skai yea....hee...

    ReplyDelete
  8. kalo blogger cmtu
    lea dh malas nak g komen kat shoutbox die
    byk songeh je

    grrr

    ReplyDelete
  9. sabaq jer l bella...depa nk cari mkn cara mcm tu

    ReplyDelete
  10. hoho...itu berlaku apabila mereka terlalu memikirkan pasal keuntungan...
    ada orang ingat apa yg dia buat tu cool...
    tpi orang lain akan pikir sebaliknya...
    kita sebagai mangsa keadaan, berhak utk mengkritik, namun kuasa utk mengubah itu semua terletak pada tuan blog mcm tu...
    harap mereka sedar kesulitan yg orang lain alami.
    haha...

    ReplyDelete
  11. hahahhaa... lawak lak bella post ni.. nak sedey pun xjadi baca perenggan last 2.. hahaha.. bella chill ok.. ^______^

    ReplyDelete
  12. sabar je la..memang tension kalau ada blogger yg macam tu..huhu~

    ReplyDelete
  13. sabar je la... tak kaya pun dia buat macam tu...

    ReplyDelete
  14. tak pe...anggap ia sbg sedekah...^^

    sabar...

    ReplyDelete
  15. hahahaha meroyan ke ape ni kekekekekeke :D

    ReplyDelete
  16. hehehe...rezki dOrang xhalal . pdn mke..hahaha


    http://khayalan27.blogspot.com/

    ReplyDelete